logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bella Pizzéria
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kazinczy tér 11.Telefon: 06-30/910-9581, 06-20/978-0098
Telefon 2: 06-30/910-9581, 06-20/978-0098Gps: 46.8452445 , 16.8439327

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Vajon ki tud egyértelmû választ adni arra, hogy mi fogja meg a vendéget a Bella Pizzériában? Az biztos, a pizzériának legalább két arca van. A nappali, a derûsen mosolygó, meg az esti, amikor a terek sejtelmes fényekkel telnek meg. Mindkettõ egyszerûen varázsos. Az sem mellékes, hogy a belépõ szint tágasabb terét olyan ízléses, minimál stílusú bútorok töltik ki, amelyek szinte hívogatják azokat, akik a gasztronómiai élvezeteknek kényelmes körülmények között kívánnak hódolni. A másik, magasabban fekvõ szintet pedig a pubos jelleg uralja, ahová barátainkkal, társaságunkkal érdemes beülni. S ha ehhez még hozzátesszük, hogy Zalaegerszeg immár 19 éve, legrégebben mûködõ, 2006-ban teljesen átalakított, 2010-ben pedig felújított pizzériájának remek a konyhája – amely az olasz jellegû ételek mellett sok más ínyencséget kínál –, akkor érthetõ, miért nem csak egyszer tér be ide a vendég.
Csupán ízelítõ, hogy mit várhatunk az itt mûködõ látványkonyhától. Halételek, szárnyasok, vegetáriánus ételek, nemzeti specialitások, kemencében sült ételek, grillezett ételek, gyerek étlap.
A levesek közül a minestore-t nyugodtan fogyaszthatják azok is, akik nem szeretik az olaszos ételeket, elõételként a mexikói csilis bab egyszerûen nagyszerû. A szárnyasok széles palettáján nem könnyû eligazodni, de az biztos, aki a csirkemellet rokfortmártással, fokhagymás tésztával választja, nem fog csalódni. Azonban, hogy az olaszos ételek kedvelõinek is ajánljunk valamit: többek között ötféle spagetti, négyféle gnocchi, háromféle tortellini, négyféle penne közül válogathatnak – s akkor a több mint 30 féle pizzáról nem is beszéltünk. A salátát kedvelõk pedig szinte kincsesbányára bukkanhatnak itt, de nem hiányoznak az étlapról az édességek, így a palacsinták sem.

Ha sietünk, vagy a pénztárcánk kissé összeszûkült, sebaj, kérhetünk menüt is. Ital nélkül persze elképzelhetetlen egyetlen vendéglátóhely is, a szomjas vendég a cseh és német sörök mellett más italok széles választékából válogathat, csupán érzékeltetésül: legalább 20 féle whiskyt tudunk ajánlani. A Bella Pizzéria egyszerre 85 vendéget képes fogadni, a 25-35 fõs csoportok sem okoznak gondot számukra. Hétfõtõl péntekig fél 12-tõl 23 óráig, szombaton 12-24 óra között tartunk nyitva, a megrendelt ételeket házhoz is szállítjuk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink